Julefrokost på Golf Hotel Viborg

Så er det igen på tide at planlægge årets firmajulefrokost – især hvis du vil være helt sikker på en plads ved én af de store julefester på Golf Salonen. Her får du det hele – og lidt mere til. Den smukkest tænkelige beliggenhed ved Viborg-søerne, flotte lokaler, der kan huse ethvert selskab, den herligste julemad og rigeligt med tjenere, der professionelt får det hele til at klappe. Læg dertil et fantastisk show med Martin Brygmann – og du har den helt perfekte aften.

Datoer for julefrokost: Alle dage kl. 18.30
Lørdag den 18/11 Lørdag den 25/11
Fredag den 1/12 Lørdag den 2/12
Fredag den 8/12 Lørdag den 9/12

Martin Brygmann

Glæd dig til et helt unikt og gennemført show med Martin Brygmann. Intelligent, humoristisk, skør, poetisk og musikalsk multi-talent.

Se mere

Musik og Dans

Frem til kl. 01.00 spiller Devotion Trio på alle tangenter. Bagefter er der mulighed for at afslutte aftenen i Golf Salonens hyggelige bar.

Se mereWeekendophold

Kombinér den festlige aften med et weekendophold fredag/lørdag eller lørdag/søndag. Vi tilbyder ophold, der starter med stort kaffebord ved ankomsten, julefrokost og hele festen med underholdning om aftenen, stort morgenbord samt lækker let frokost.

KUN  1.195,-

(Check-in fra kl. 14.00). Tillæg enkeltværelse 250,-

Lad bilen stå

Det kan være klogt at lade bilen stå, men beslutningen bør tages på forhånd. Derfor tilbyder vi i forbindelse med julefrokosterne overnatning til  julefrokostpris.
Pr. person i dobb. vær. (incl. morgenmad) - Alle fredage eller lørdage:

KUN  475,-

Tillæg for enkeltværelse 250,-