Julefrokost på Golf Hotel Viborg

Så er det igen på tide at planlægge årets firmajulefrokost – især hvis du vil være helt sikker på en plads ved én af de store julefester på Salonen. Her får du det hele – og lidt mere til. Den smukkest tænkelige beliggenhed ved Viborg-søerne, flotte lokaler, der kan huse ethvert selskab, den herligste julemad og rigeligt med tjenere, der professionelt får det hele til at klappe. Læg dertil et fantastisk show med Jonatan Spang – og du har den helt perfekte aften.

Datoer for julefrokost - Alle dage kl. 18.30

  • Fredag den 30/11
  • Fredag den 7/12
  • Lørdag den 24/11
  • Lørdag den 1/12
  • Lørdag den 8/12

Vær opmærksom på at der er showstart kl. 19.45 – underholdningen er 30-minutter.


Jonatan Spang

Mine damer og herrer, må vi præsentere Jonatan Spang! Han er blevet kaldt meget og er elsket af de fleste fra høj til lav og højre til venstre.

Se mere

Musik og Dans

Frem til kl. 01.00 spiller Devotion Trio på alle tangenter. Bagefter er der mulighed for at afslutte aftenen i Golf Salonens hyggelige bar.

Se mereWeekendophold

Kombinér den festlige aften med et weekendophold fredag/lørdag eller lørdag/søndag. Vi tilbyder ophold, der starter med stort kaffebord ved ankomsten, julefrokost og hele festen med underholdning om aftenen, stort morgenbord samt lækker let frokost.

KUN  1.225,-

(Check-in fra kl. 14.00). Tillæg enkeltværelse 250,-

Lad bilen stå

Det kan være klogt at lade bilen stå, men beslutningen bør tages på forhånd. Derfor tilbyder vi i forbindelse med julefrokosterne overnatning til  julefrokostpris.
Pr. person i dobb. vær. (incl. morgenmad) - Alle fredage eller lørdage:

KUN  495,-

Tillæg for enkeltværelse 250,-