Påsketilbud på Golf Hotel Viborg fra d. 30. marts - d. 1. april 2018

Nyd påsken i den smukke natur omkring søerne i Viborg. Vores hotel ligger i hjertet af Jylland med rig mulighed for en masse hygge og skønne oplevelser i påskedagene.

Vores Påskeophold byder bl.a. på udflugt til den smukke vingård, Neder Kjærsholm Hovedgaard, med foredrag og smagsprøver, god påskemad i hotellets restaurant og musik og dans lørdag aften.

 • Kl. 14.00 Ankomst. Vi byder gæsterne velkommen, og checker dem ind på vores velindrettede og komfortable værelser, hvoraf en del har udsigt til Søndersø.
 • Kl. 15.00 Restauranten byder på stort hjemmelavet kagebord, med kaffe, te og chokolade.
 • Kl. 19.00 Der serveres en tre-retters påskedinner + isvand og kaffe på hotellet.

 

&nb

 • Kl. 07.00 - 10.00 Stor mejeririgtig morgenbuffet.
 • Kl. 10.00 Shopping i Viborg by, på egen hånd.
 • Kl. 13.00 Der serveres et kæmpe ta’ selv påskebord med lune retter og hjemmelavede specialiteter i restauranten.
 • Kl. 14.30 Udflugt til Neder Kjærsholm Hovedgaard, smuk vingård med   herregårdsstemning. Underholdning af spillemænd, med Harmonika og fællessang – det bliver festligt. Der er dækket op til kaffe og lækker kage når i ankommer, og herefter starter et foredrag med smagsprøver af vinen og specialiteterne på stedet. Lækkerierne fortsætter med smagsprøver fra det lokale ”Osteriet i Hinge”, som nok laver nogle af Danmarks bedste oste  specialiteter. Til sidst skal du på opdagelse i den 450m2 store Brugskunst Butik i stalden – Glæd dig. Gæsterne skal selv sørge for transport frem og tilbage – ca. 25-minutters kørsel.
 • Kl. 19.00 Efter en kold fiskeforret byder restauranten velkommen til “carvery”, hvor køkkenchefen skærer for af lammekølle, helstegt oksefilét og kalvesteg samt stegt svinekam. Hertil serveres diverse salater og kartoffelspecialiteter samt årstidens grøntsager + isvand og kaffe.
  Under middagen vil der være hyggemusik, og senere spilles der op til dans til kl. 01.00.

 

 

 

 • Kl. 07.30 - 10.30 Der serveres stor morgenbuffet i restauranten.

Ved afrejse herefter er prisen:
- Pr. person i dobbeltværelse kr. 2.295,-
- Børn under 12 år halv pris
- Tillæg for enkeltværelse pr. døgn kr. 240,-

Ønsker De et ekstra døgn (ankomst skærtorsdag, eller afrejse 2. påskedag), er prisen pr. tillægsdøgn pr. person i dobbeltværelse kr. 695,-
Inkluderet i prisen er overnatning, morgenbuffet  og tre-retters dinner + isvand og kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en god påske...