Konference faciliteter

Med de moderne mødelokaler centralt i Viborg kan vi imødekomme alle jeres behov for teknisk udstyr, komfort og service. Vi sikrer, at jeres arrangement bliver både produktivt og hyggeligt. Vores mødelokaler er designet til at fremme kreativitet og samarbejde, hvilket gør dem ideelle til alt fra små teammøder til store konferencer.

Vores erfarne personale står klar til at assistere med planlægning og gennemførelse, så I kan fokusere på det, der er vigtigt for virksomheden. Uanset om det drejer sig om teknisk support, catering eller specielle ønsker, stræber vi efter at opfylde alle jeres behov og overgå forventningerne.

Se vores konference- og mødepakker

Fejr de særlige øjeblikke i et lækkert selskabslokale i Viborg

Golf Hotel Viborg er også det ideelle valg for jer, der søger et selskabslokale i Viborg. De fleksible lokaler kan tilpasses enhver lejlighed, hvad enten det er bryllupper, jubilæer eller fødselsdagsfester. Med en betagende udsigt over søen og omgivet af smuk natur, tilbyder vores hotel en unik baggrund for dine fejringer.

Vores medarbejdere vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at jeres begivenhed bliver præcis, som I ønsker. Fra udsøgt catering til dekorationsmuligheder. Vi tager os af alle detaljer, så I kan slappe af og nyde den specielle dag sammen med jeres gæster.Håndværkerophold i Viborg - Komfort for professionelle

For håndværkere, der arbejder på projekter i eller omkring Viborg, tilbyder Golf Hotel Viborg komfortable og bekvemme overnatningsmuligheder. Vores håndværkerophold i Viborg er designet til at imødekomme de særlige behov, som professionelle på farten kan have, herunder fleksible check-in og check-out tider, rigelig parkering og mulighed for tidlig morgenmad.

Vores værelser er udstyret med alt, hvad du behøver for at slappe af efter en lang arbejdsdag. Der er komfortable senge, gratis Wi-Fi og adgang til hotellets fitnessfaciliteter. Med vores centrale beliggenhed og nemme tilkørselsmuligheder er du aldrig langt fra dit arbejdssted eller byens attraktioner. Det skal være nemt at kombinere arbejde med fornøjelse og vi vil gøre vores for at efterleve dette.


Kontakt Lars Behrmann for et uforpligtende tilbud på tlf. +45 7879 9567 eller pr. mail lars.behrmann@danske-hoteller.dk 


Håndværkerovernatning