Danske Hoteller

Gavekort på beløb

Et gavekort til Danske Hoteller kan bruges til alle vores mange tilbud på alle vores hoteller og kroer, hvad enten du vælger en miniferie, et weekendophold, et selskab eller en god middag i én af vore mange restauranter. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Gavekortet sendes pr. mail, som en vedhæftet pdf-fil, som du åbner og selv printer.

Værdibevis på ophold

Giv et gavekort/værdibevis på et specifikt ophold i stedet for et gavekort på et beløb. Se mere på www.danskedeals.dk hvor listen af de bedste ophold hos Danske Hoteller opdateres løbende.

Du får værdibeviset tilsendt straks i en mail. Modtager du ikke e-mailen straks, så tjek evt. dit spamfilter, om mailen med den vedhæftede fil er fanget der.

Bortkomne gavekort

Evt. bortkomne gavekort erstattes ikke.

Gavekort på beløb

Et gavekort til Danske Hoteller kan bruges til alle vores mange tilbud, hvad enten du vælger en miniferie, et weekendophold, et selskab eller en god middag i én af vore mange restauranter. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Du kan selv vælge, om du vil have en mail med gavekortet som du selv printer eller om gavekortet skal tilsendes pr. sms.

Værdibevis på ophold

Giv et gavekort/værdibevis på et specifikt ophold i stedet for et gavekort på et beløb. Se mere på www.danskedeals.dk, hvor listen af de bedste ophold hos Danske Hoteller opdateres løbende.

Du får værdibeviset tilsendt straks i en mail.