Vælg mellem 3 dejlige ophold

Alle inklusiv spa, wellness, udsøgte smagsoplevelser, fitness og smuk natur

Vælger I et af de tre ophold, er I garanteret adgang til alle de dejlige faciliteter beskrevet her på siden under hele opholdet. De tre ophold har meget til fælles, men har hver især unikke fordele. Er I eksempelvis nysgerrige på lokale øl og historien bag, anbefaler vi, at I vælger “Bryg og Brosten” hvorimod I anbefales at vælge et “Spa og Relax ophold” hvis I skal helt ned i gear.Weekendophold på Golf Hotel Viborg

Weekendophold

• Eftermiddagskaffe/te med kage
• 3 retters menu i restauranten
• Overnatning i 1. klasses dobbeltværelse
• Frisk morgenbuffet
• Fri adgang til wellness- & fitness-afdelingen

Pris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 933,-
Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-

Book ophold

Bryg og Brosten ophold på Golf Hotel Viborg

Weekendophold med Bryg og Brosten

• Kaffe/te med kage i restauranten
• Unik rundtur og ølsmagning i Bryggerstuen
• Fri adgang til Wellness- & Fitness-afdeling
• 3-retters aftenmenu i restauranten
• Overnatning og morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 1.033,-
Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-

Book ophold

Spa og Relax ophold på Golf Hotel Viborg

Spa & Relax ophold

• 3-retters aftenmenu i restauranten
• 3 glas vin – ét til hver ret
• 1 overnatning og stor morgenbuffet
• Fri adgang til wellness- & fitness-afdelingen

Pris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 1.033,-
Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-

Book opholdEn aften under stjernerne

Nyd vores store udendørs spa

Kom helt ned i gear og nyd en aften i vores store udendørs spa, hvor I har frit udsyn til de funklende stjerner, der lyser himlen op, når mørket falder på. Vores udendørs spa har plads til helt op til 10 personer, så der er rig mulighed for at nyde den smukke stjernehimmel med et vennepar eller blot jer to. Den udendørs spa kan benyttes året rundt, så I kan nyde følelsen af at træde ned i det varme vand, selv i frostvejr med et snedækket landskab. Nyd det stillestående vand i spaen, der giver ultimativ ro, eller tænd for de beroligende bobler, der sørger for massage, mens I nyder omgivelserne og den rolige atmosfære.
Pool på Golf Hotel Viborg

Wellness med fokus på krop og sind

Hos os kan du nyde wellness for både krop og sind, da velvære er lige dele ro i krop og sjæl. Træk i snoren og få et iskoldt chok, der giver dig et frisk boost til at klare resten af dagen, samt har en positiv indvirkning på dit humør. Skal du have varmen efter det kolde gys, kan du benytte dig af vores lækre udendørs sauna i stilrent design eller tage en tur i vores afslappende dampbad. Besøger du os i sommersæsonen, hvor vejret er godt, kan du nyde solens stråler fra en af vores dejlige solvogne, der er placeret på vores hyggelige terrasse. Oplev den unikke atmosfære i vores wellnessafdeling, hvor det indendørs og udendørs flettes perfekt sammen af store panoramavinduer.
Smagsoplevelser ud over det sædvanlige

Når I booker et ophold hos os, kan I roligt slippe bekymringerne om madlavning. Her får I nemlig serveret en lækker tre-retters menu for to, hvor I er garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi kræser for detaljerne i den veltillavede menu, og maden er den perfekte afslutning på en beroligende dag i vores dejlige spa område. Vores dygtige køkken benytter sig altid af friske råvarer, så måltiderne er baseret på de råvarer, der er i sæson, når I besøger os. Det sikrer en spændende og varieret menu året rundt, der kan nydes med udsigt over Søndersø i Viborg.

I vores restaurant finder I også et stort udvalg af vine, så I med sikkerhed kan finde en vin, der falder i jeres smag, uanset hvilken slags vin I foretrækker. Vores dygtige tjenere står klar til at hjælpe jer med anbefalinger til hvilken vin, der passer bedst til netop det, I får serveret.

Når I står op, venter der jer ligeledes en stor lækker morgenbuffet, så I kan starte jeres morgen roligt med god mad og kaffe. Kvalitet er i højsædet, når I spiser i vores restaurant, og vi benytter kun de bedste madvarer for at sikre jer en veltilberedt kulinarisk oplevelse.

 
Restaurant med udsigt til søen på Golf Hotel Viborg


Aftenstemning ved Viborg søerne og Golf Hotel Viborg

Bo side om side med smuk natur

Smuk natur er balsam for sjælen, og en god wellness oplevelse er ikke blot et veludstyret spa område. Det er en helhedsoplevelse af forskellige elementer, der alle bidrager til en afslappende og behagelig atmosfære. Og her er naturen en stor del af et afslappende miljø. Når du booker et ophold hos os, danner naturen rammen om dit ophold. Vi er nemlig lokaliseret tæt ved smuk natur, lige ved siden af søerne i Viborg.

Det giver jer mulighed for at nyde de smukke omgivelser på en hyggelig gåtur, hvorefter I kan slappe af og hvile kroppen i et af vores bassiner i spa området.

Har I spørgsmål til vores faciliteter eller ophold?

Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe og besvare jeres spørgsmål.

KONTAKT OS