Påskeophold på Golf Hotel Viborg

Nyd påsken med udflugt til Dalsgaard Antik, harmonikaspil, kæmpe påskeudstilling mm.

  fredag d. 15. april 2022 kl. 14:00

Tilbring påsken i skønne Viborg på Golf Hotel Viborg. Vi har samlet en række oplevelser, som er med til at give opholdet indhold i påskens tegn kombineret med skøn mad, som passer til.

Langfredag d. 15. april

  • Kl. 14.00 Ankomst. Vi byder gæsterne velkommen og indlogere dem ind på vores velindrettede og komfortable værelser, hvoraf en del har udsigt til Søndersø.
  • Kl. 15.00 Restauranten byder på stort kagebord, med kaffe, te og chokolade.
  • Kl. 19.00 Der serveres en tre-retters påskedinner + isvand og kaffe på hotellet.

Lørdag d. 16. april

  • Kl. 07.00 - 10.00 Stor mejeririgtig morgenbuffet.
  • Kl. 10.00 Shopping i Viborg by på egen hånd.
  • Kl. 13.00 Der serveres et kæmpe ta’ selv påskebord med lune retter og hjemmelavede specialiteter i restauranten.
  • Kl. 14.30 Udflugt til Dalsgaard Antik – hyggelig gård som i de gode gamle dage. Besøg det nostalgiske købmandsmuseum fra 1930erne – og gør en god handel. Underholdning af spillemænd med harmonika, sanger og sangerinde med dejlig fællessang – det bliver festligt. Der er dækket op med stort flot kaffe/kagebord – og hertil skal vi smage på tre forskellige snapse fra øen Fur, imens vi høre lidt historie om hver enkelt akvavit. Til sidst skal vi på opdagelse i én af landets største Påskeudstillinger med antikviteter og brugsting, og her finder du alverdens spændende gaveartikler, med alt fra Georg Jensens tekstiler til kreative og sjove gaveideer – Glæd dig til 2000 m2 Påske inspirerede indkøbsmuligheder. Gæsterne skal selv sørge for transport frem og tilbage til Dalsgaard Antik - ca. 30 minutters kørsel.
  • Kl. 19.00 Efter en kold fiskeforret byder restauranten velkommen til “carvery”, hvor køkkenchefen skærer for af lammekølle, helstegt oksefilét og kalvesteg samt stegt svinekam. Hertil serveres diverse salater og kartoffelspecialiteter samt årstidens grøntsager + isvand og kaffe.
  • Under middagen vil der være hyggemusik, og senere spilles der op til dans til kl. 01.00.

Søndag d. 17. april (påskedag)

  • Kl. 07.30 - 10.30 Der serveres stor morgenbuffet i restauranten.

Ved afrejse herefter er prisen pr. person i dobbeltværelse kr. 2.395,-
(Børn under 12 år halv pris)

Tillæg for enkeltværelse pr. døgn kr. 250,-

Ønsker De et ekstra døgn, (ankomst skærtorsdag, eller afrejse 2. påskedag) er prisen pr. tillægsdøgn pr. person i dobbeltværelse kr. 695,- (inkluderet i prisen er overnatning, morgenbuffet og tre-retters dinner + isvand og kaffe).

Vi glæder os til at byde velkommen til en god påske.

Se opholdet her