Påskeophold på Golf Hotel Viborg

Nyd påsken i skønne Viborg

  fredag d. 07. april 2023 kl. 14:00

Tilbring påsken i skønne Viborg på Golf Hotel Viborg. Vi har samlet en række oplevelser, som er med til at give opholdet indhold i påskens tegn kombineret med skøn mad, som passer til.

Påskeopholdet gælder fra den 7.-9. april 2023.

Langfredag d. 7. april

  • Kl. 14.00 Ankomst. Vi byder gæsterne velkommen og indlogere dem ind på vores velindrettede og komfortable værelser, hvoraf en del har udsigt til Søndersø.
  • Kl. 15.00 Restauranten byder på stort kagebord, med kaffe, te og chokolade.
  • Kl. 19.00 Der serveres en tre-retters påskedinner + isvand og kaffe på hotellet.

Lørdag d. 8. april

  • Kl. 07.00 - 10.00 Morgenbuffet i restauranten
  • Kl. 10.00 Shopping i Viborg by på egen hånd.
  • Kl. 13.00 Der serveres et kæmpe ta’ selv påskebord med lune retter og hjemmelavede specialiteter i restauranten.
  • Kl. 14.30 Udflugt til Dalsgaard Antik – hyggelig gård som i de gode gamle dage. Besøg det nostalgiske købmandsmuseum fra 1930'erne og gør en god handel. Underholdning af spillemænd med harmonika, sanger og sangerinde med dejlig fællessang – det bliver festligt. Der er dækket op med stort flot kaffe/kagebord – og hertil skal vi smage på tre forskellige snapse fra øen Fur, imens vi høre lidt historie om hver enkelt akvavit. Til sidst skal vi på opdagelse i én af landets største påskeudstillinger med antikviteter og brugsting, og her finder du alverdens spændende gaveartikler, med alt fra Ekelund tekstiler til kreative og sjove gaveideer – Glæd dig til 2000 m2 påske nspirerede indkøbsmuligheder. Gæsterne skal selv sørge for transport frem og tilbage til Dalsgaard Antik - ca. 30 minutters kørsel.
  • Kl. 19.00 Gæsterne får serveret en veltillavet tre retters middag, som er udvalgt af køkkenchefen. Under hele middagen vil der være isvand og efterfølgende kaffe/te.

Søndag d. 8. april (påskedag)

  • Kl. 07.30 - 10.30 Morgenbuffet i restauranten.

Ved afrejse herefter er prisen pr. person i dobbeltværelse kr. 2.395,-
(Børn under 12 år halv pris)

Obligatorisk: Energibidrag kr. 38,- pr. person pr. nat

Tillæg for enkeltværelse pr. døgn kr. 250,-

Ønsker De et ekstra døgn, (ankomst skærtorsdag eller afrejse 2. påskedag) er prisen pr. tillægsdøgn pr. person i dobbeltværelse kr. 695,-  (inkluderet i prisen er overnatning, morgenbuffet og tre-retters dinner + isvand og kaffe).

Vi glæder os til at byde velkommen til en god påske.

Book ophold og læs mere