Underholdning med Carsten Bang

Mine damer og herrer, må vi præsentere Carsten Bang! Han er tilbagelænet og rar – men ikke bange for at sige sin mening direkte og uden omsvøb

Læs mere

Musik med Devotion

Frem til kl. 01.00 spiller Devotion Trio på alle tangenter. Bagefter er der mulighed for at afslutte aftenen i Golf Salonens hyggelige bar.

Se mere

Lad bilen stå

Det kan være klogt at lade bilen stå, men beslutningen bør tages på forhånd. Derfor tilbyder vi i forbindelse med julefrokosterne overnatning til  julefrokostpris.

Pr. person i dobb. vær. (incl. morgenmad) - Alle fredage eller lørdage: 495,-
Tillæg for enkeltværelse kr. 250,-

Weekendophold

Kombinér den festlige aften med et weekendophold fredag/lørdag eller lørdag/søndag. Vi tilbyder ophold, der starter med stort kaffebord ved ankomsten, julefrokost og hele festen med underholdning om aftenen, stort morgenbord samt lækker let frokost.

KUN  1.225,-
(Check-in fra kl. 14.00). Tillæg enkeltværelse 250,-

Julefrokost på Golf Hotel Viborg

Så er det igen på tide at planlægge årets firmajulefrokost – især hvis du vil være helt sikker på en plads ved én af de store julefester på Salonen. Her får du det hele – og lidt mere til. Den smukkest tænkelige beliggenhed ved Viborg-søerne, flotte lokaler, der kan huse ethvert selskab, den herligste julemad og rigeligt med tjenere, der professionelt får det hele til at klappe. Læg dertil et fantastisk show med Carsten Bang – og du har den helt perfekte aften.

UNDERHOLDNING I SÆRKLASSE...

Originalt, intelligent og underfundigt materiale, der kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum. Den stærkt selvironiske jyde er så dreven en komiker, at han får sine tilhørere helt ud på kanten af sædet – for derpå at få dem til at knække sammen af grin over den overraskende og raffinerede pointe. Med sin store lune og det velkendte glimt i øjet leverer Carsten Bang præstationer, som er blandt den absolutte elite i dansk comedy – også når han optræder på engelsk og som vært på fx konferencer.

Datoer for julefrokost - Alle dage kl. 18.30

Fredag den 29. november
Lørdag den 30. november
Fredag den 6. december
Lørdag den 7. december
Lørdag den 14. december