Chokolet - cafe- og chokoladebutik

Afstand: 27.22 Km

97 52 09 53 |  info@chokolet.dk |  http://www.chokolet.dk | 
Chokolet Bon Bonnieren - den hyggelige cafe- og chokoladebutik beliggende i hjertet af Skive.

Fra det øjeblik, du træder ind ad døren, bliver du mødt af den indbydende duft af friskbagte belgiske vafler, pandekager og bubblewaffles og nylavede kaffe. (cafelatte, cappuccino, americano, cacaolatte, turtlelatte..)

Stille musik i baggrunden skaber den perfekte stemning til en afslappet eftermiddag eller en hyggelig stund med venner.

Dyk ned i en verden af lækre kager og hyggelig atmosfære hos Chokolet – Bon Bonnieren, beliggende i hjertet af Skive. Ejet og drevet af den passionerede og chokoladeglade Helene Nielsen, er Chokolet et sandt fristed for chokolade / kageelskere og kaffenydere i Skive. Uanset om du er til klassiske kager eller spændende nyfortolkninger af gamle favoritter, har Chokolet noget for enhver smag. 

Med hver bid af hendes lækre håndlavede chokolade kan man næsten fornemme den varme brise fra Middelhavet og smagen af solmodne kakaobønner.

Men det er ikke kun maden, der gør Chokolet til et så specielt sted. Det er også den varme og imødekommende atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind.

Personalet smiler altid bredt og er klar til at gøre dit besøg så behageligt som muligt. Værtinde- og firmagaver er altid på hylderne, i alle prisklasser og smage

Chokolet er ikke kun en cafe, men laver forskellige arrangementer som Strikke / hækle cafe både formiddag og aftner, wellness aftner med chokolademasker og mindfulness, arranger ture til lokale steder, som Anine Michelsens Mindestuer og skattejagt rundt i byen med lokalhistorier.Opdateret af: Destination Limfjorden  | info@destinationlimfjorden.dk
Chokolet Skive Fotograf: Chokolet Skive