Asmild Klosterhave

Afstand: 0.66 Km

Asmild Klosterhave ligger ved Asmild Kirke, hvor der i middelalderen lå et nonnekloster. Oplev historien og roen i denne smukke have, der er fyldt med spændende planter og en unik atmosfære.

Historisk haveoplevelse

Asmild Klosterhave giver et unikt indblik i middelalderens klosterliv. Gå en tur blandt de mange forskellige planter og oplev, hvordan nonnerne brugte haven til både medicin og madlavning.

Klosterhaven rummer en samling af kendte og anvendte planter fra 1100-, 1200-, 1300- og 1400-tallet i Danmark.

Rolige omgivelser

Haven er det perfekte sted at nyde en stille stund. Her kan du slappe af og lade tankerne vandre tilbage til en tid, hvor livet gik i et langsommere tempo.

Besøg Asmild Kirke

Efter en tur i haven kan du fortsætte din historiske rejse ved at besøge Asmild Kirke. Kirken, som stammer fra middelalderen, rummer mange spændende fortællinger og smukke detaljer.

Praktisk information

Asmild Klosterhave og Asmild Kirke ligger tæt på Viborg, og er nemt tilgængelige med bil. Haven er åben året rundt, og der er gratis adgang. Besøg denne perle og få en oplevelse, der kombinerer historie, natur og ro.

I haven er der informationstavler med stedets historie og oplysninger om de forskellige planters alsidige anvendelse gennem tiderne. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#asmildkloster #visitviborg #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Asmild Klosterhave Fotograf: VisitViborg